More For Me By Bjoetie +Size Only Joy Juwelery

Nogmaals van harte welkom op onze website. Mijn naam is Indra Dubbeld.
Ik ben de oprichter van Bjoetie plus Grave en More For Me. Vanaf 2010 ben ik met onze winkel begonnen in het historische centrum van Grave. Na 11 jaar de winkel te hebben in Grave willen wij uitbreiden op het internet, en gaat onze winkel uiteindelijk dicht en over op onze webshop.

Inmiddels zijn we 11 jaar en veel vaste klanten verder. Sommige klanten noemen Bjoetie Plus zelfs “mijn winkeltje” en zo zijn we een begrip geworden in de hele omgeving. En daar zijn we trots op!

More for me by bjoetie is geboren in augustus 2021. Wij verkopen hier dameskleding vanaf maat 42, zoals u dat van ons gewend bent vanuit de winkel. in mei 2022 zal onze winkel sluiten en zullen wij verder gaan op moreforme.nl.

More For Me komt voort uit Bjoetie plus Grave.  Gedurende de laatste jaren uitgebreid met veel accessoires. Sieraden, tassen van  leer en PU leder en mooie sjaals met als doel een Limited Edition aan te bieden.

We hebben zitten wikken en wegen hoe wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn, met zo min mogelijk kosten. Hierdoor heeft het idee om een webshop te beginnen een vaste vorm gekregen en gaan we voorlopig náást de fysieke winkel starten met MORE FOR ME by Bjoetie.  Wij hopen hierdoor onze klanten een  mogelijkheid te bieden om 24/7 een bestelling te kunnen doen. Ook de reikwijdte zal hierdoor groter worden.

Vooralsnog is de winkel Bjoetie Plus in Grave nog gewoon te bezoeken op de bekende tijden.

Van woensdag tot en met zaterdag van 11.00-17.00

Maar we breiden alvast uit met een webshop met de naam: MoreForMe by Bjoetie. Zodra wij “online” gaan zullen wij dit melden op social media!